Normal registration
21 Mar - 22 Apr 23:59
Event starts 23 Apr

MMA SPARRING ATHENS 23/04/2023

Το 2ο κατά σειρά επίσημο MMA Sparring της Ε.Ο.Μ. θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του σωματείου «Α.Ο. ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ "ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ"» (Ασπρόπυργος Νίκης 16, Γερμανικά 19300).

Επίσημη Προκήρυξη MMA Sparring: https://grmmaf.gr/episimi-prokiryxi-2oy-mma-sparring-2023/

Αναλυτικά οι ΚΑΝΟΝΕΣ και ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ όλων των κατηγοριών: https://grmmaf.gr/diaitites-krites/

· Α’ Κατηγορία:  Συμμετοχή αθλητών που διαθέτουν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία στο ΜΜΑ. Στην συγκεκριμένη κατηγορία καλούνται να λάβουν μέρος αθλητές οι οποίοι ήδη έχουν στο δυναμικό τους 7 και περισσότερος αγώνες. Το υψηλότερο επίπεδο συμμετοχής των αθλητών στην Α’ κατηγορία, αποτελεί την «διαφήμιση» του αθλήματός μας.

· Β’ Κατηγορία: Συμμετοχή αθλητών που διαθέτουν μικρή αγωνιστική εμπειρία στο ΜΜΑ. Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται σε αθλητές που έχουν στο δυναμικό τους αυστηρά από 4 έως 6 αγώνες. Σκοπός αυτής της κατηγορίας είναι να δώσουμε στους αθλητές που ήδη διαθέτουν κάποια αγωνιστική εμπειρία την δυνατότητα να συμμετέχουν εμπλουτίζοντας το παιχνίδι τους και προετοιμάζοντάς τους για την εισαγωγή στην Α’ κατηγορία.

· Γ’ Κατηγορία: Συμμετοχή αθλητών που δεν διαθέτουν αγωνιστική εμπειρία στο ΜΜΑ. Η συγκεκριμένη κατηγορία αποτελεί την εισαγωγή στο άθλημα και απευθύνεται αυστηρά σε αθλητές που έχουν από 0 έως 3 αγώνες  στο δυναμικό τους. Είναι μια κατηγορία ιδανική για να έρθουν οι αθλητές μας για πρώτη φορά σε επαφή με την αγωνιστική μορφή του ΜΜΑ και να αποκτήσουν μια καλή εντύπωση χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού και απομάκρυνσης από το άθλημα. Εφιστούμε την προσοχή σας, επισημαίνοντας ότι αθλητές οι οποίοι σε οποιοδήποτε άλλο μαχητικό άθλημα αγωνίζονται στην εκάστοτε Α’ κατηγορία, ΔΕΝ μπορούν να συμμετέχουν στο επίπεδο Γ’ κατηγορίας.  

· Κατηγορία Duo Drills: Συμμετοχή αθλητών επίδειξης σε ζευγάρια (ίδιου φύλου ή μικτά) όπου θα εκτελέσουν επίδειξη ΜΜΑ.

· Κατηγορία Α.Μ.Ε.Α.: Συμμετοχή αθλητών Α.Μ.Ε.Α. στις αντίστοιχες κατηγορίες βάρους και επιπέδων.

Entries

  • MMA 15 EUR
  • Duo Drills 15 EUR
  • ΑΜΕΑ 0 EUR

Cancel/Refund policy