Information

Två riksläger som ​manifesterarsvensk jujutsu och svensk parasport!

Vi är mycket glada och stolta att kunna välkomna Er alla till Helsingborg den 24-25 september 2022

Tillsammans med Svenska Budo & Kampsportsförbundets parakommité och Svenska Jujutsufederationen vill vi välkomna utövare från när och fjärran till detta unika och historiska tillfälle. Lägret arrangeras på Olympiahallen endast 15 minuters gångväg från centrala Helsingborg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter för er som kör bil och kommer ni med tåg går det gott om bussar från Helsingborgs C till Olympia Park. Fenix Kampsport är mycket hedrade över att stå som värd för dessa läger som kommer att samla många av svensk jujutsus olika pionjärer och oerhört namnkunniga instruktörer. Dessa kommer att presenteras lite kort här nedan. Vill ni läsa mer om både parakommiténs arbete samt Svenska Jujutsufederationen, följ länkarna nedan.

 https://jujutsufederationen.se/

https://www.budokampsport.se/forbund/parasport/

Schema för lägretUnder två intensiva dagar kommer Olympiahallen i centrala Helsingborg att välkomna er till en inspirerande träningsmiljö.  Exakt vem som skall instruera vilken grupp kommer vi att återkomma till men vi vill redan nu ge er ramarna till detta läger. För en del kommer lägret att inledas redan under fredagskvällen med möten, graderingar mm.

Lördag 24 september :Invigning , fotograferingoch välkomsttal kl 09:30

Träningen startar kl 10:00Träningen avslutas kl 17:00

Gemensam middag på en restaurang Bollbrolyckan i Helsingborg för de som vill. Ca pris 200:- exkl dricka. Återkommer med menyn senare.

Söndag 25 september :Träningen startar kl 10:00Träningen avslutas kl 13:00

Information och föranmälan

Ni kan med fördel ställa frågor gällande lägret och även förboka era platser i väntan på att smoothcomp blir aktiverat. Skicka då ett mail till: [email protected] , märk det med Samurajläger.  

Anmälan och betalningEr anmälan gör ni på smoothcomp där ni även gör er betalning. Mer information finns där. Kostnaden för detta läger har kraftigt subventionerats av Svenska Budo & Kampsportsförbundets återstartsstöd som möjliggjort att kunna samla den svenska eliten på ett och samma ställe. Något vi är enormt tacksamma för eftersom det gynnar alla Er som kommer att deltaga.

Priser:
Att deltaga på detta läger kostar endast 300:-. Är man sedan medlem i Svenska Jujutsufederationen eller tränar Parasport har man ytterligare 100:- rabatt och betalar endast 200:-. Detta hoppas vi skall tilltala en stor mängd deltagare från hela landet. Om lägret inte hade sanktionerats av återstartspengar skulle det kosta ca 1200:-/ deltagare. 

Location

Olympia Hallen »
Filbornavägen 11
Timezone: Europe/Stockholm

Contact

Entries

  • Medlemmar Jujutsufederationen 200 SEK
  • Parasportutövare 200 SEK
  • Övriga deltagare 300 SEK