Inscripción normal
26 Jan - 23 Feb 11:59
Inscripción tardía
23 Feb - 23 Feb 11:59
El evento comienza 25 Feb

Svenska Submission Wrestling Ligan (SSWL) Deltävling 1

Välkommen till Sveriges nya Submission Only liga!

OBS!! Tävlingen är flyttad till Yong Gi Taekwon dos lokaler på Nygatan 63

SSWL är Sveriges nya Submission-liga som tar vid där SGL slutade. De tävlande möts i vikt- och erfarenhetsklasser som är de samma som i ADCC:s officiella regler. Det är även ADCC:s regler för tillåtna tekniker och matchlängd som gäller.

Matcherna är poänglösa och avgörs vid ett eventuellt lika resultat genom ett s.k Sudden Death system som har hämtat inspiration från andra kända Submission Only turneringar ute i världen.

Matcherna är 4, 5 eller 6min långa beroende på erfarenhetsklass och sudden death perioden är 2min per spelare där ena sidan ska avsluta med submission och den andra ta sig loss. Detta pågår fram och tillbaka tills någon lyckats med sitt uppdrag.

Tävlingen sker i Poolformat där alla inom en viktklass möter varandra en gång.
Vid för få anmälda i en klass slår vi ihop först erfarenhetsklasser och sedan viktklasser. Dock räknas ej resultaten i hopslagna matcher.

Då detta är första gången detta tävlingsformat används i Sverige så kommer en ordentlig regelgenomgång göras innan tävlingens start.

Deltagarna samlar rankingpoäng vid varje deltävling och de två i varje viktklass som fått högst poäng vid årets slut kommer bjudas in till en spektakulär final! Notera att inga regioner (som fanns i SGL) existerar längre utan samtliga tävlingars resultat räknas ihop.

Invägning mellan kl 8-9, matchstart kl 10.

Betalning på 200kr görs på plats.
En coach per klubb går in gratis.
För publik kostar det 50kr i inträde.

Välkomna!

Contacto

Entradas

  • Men 0 SEK
    This category is used at Swedish Submission wrestling league
  • Women 0 SEK
    This category is used at Swedish Submission wrestling league

Cancel/Refund policy