Normal registration
03 Aug - 30 Aug
Late registration
31 Aug - 31 Aug

Information

Välkommen till Sveriges nya Submission Only liga!

Välkommen till Norrköping och SSWL deltävling 4 den 2/9!

SSWL är Sveriges nya Submission-liga som tar vid där SGL slutade. De tävlande möts i vikt- och erfarenhetsklasser som är de samma som i ADCC:s officiella regler. Det är även ADCC:s regler för tillåtna tekniker och matchlängd som gäller.

Matcherna är poänglösa och avgörs vid ett eventuellt lika resultat genom ett s.k Sudden Death system som har hämtat inspiration från andra kända Submission Only turneringar ute i världen.

Matcherna är 4, 5 eller 6min långa beroende på erfarenhetsklass och sudden death perioden är 2min per spelare där ena sidan ska avsluta med submission och den andra ta sig loss. Det tas tid på hur snabbt någon tar sig loss/låser ut och vid nästkommande rond får motståndaren endast så lång tid på sig som tidigare rond tagits att "ge igen". Lyckas man nå sitt mål snabbare än det tidigare fortsätter ronderna ända tills någon missar att nå sitt mål inom utsatt tid (vilken är snabbaste tiden sedan tidigare).

Tävlingen sker i Poolformat där alla inom en viktklass möter varandra en gång.

Vid för få anmälda i en klass slår vi ihop först erfarenhetsklasser och sedan viktklasser. Dock räknas ej resultaten i hopslagna matcher.

Deltagarna samlar rankingpoäng vid varje deltävling och de två i varje viktklass som fått högst poäng vid årets slut kommer bjudas in till en spektakulär final! Notera att inga regioner (som fanns i SGL) existerar längre utan samtliga tävlingars resultat räknas ihop.

Plats: Yong-Gi Taekwondo, Nygatan 63, Norrköping

Invägning: Klockan 09.00 - 10.00

Matchstart: Klockan 11.00

Anmälan: Görs på smoothcomp.com senast torsdagen den 31/8. Enbart klubbar som är anslutna till SSWF får deltaga!

Avanmälan: Görs senast torsdagen den 31/8. Alla SSWF medlemsföreningar är ansvariga för att deras medlemmar ser till att avanmäla sig på ett korrekt sätt.

Anmälningsavgift: 200 kr, betalas kontant i samband med invägning. En coach per klubb går in gratis.

Entre för publik: 50 kr

Övernattning: Det finns möjlighet att övernatta i SBG Norrköpings lokaler vid behov.

Mer info: Daniel Bäckefelt 0723096700

Välkomna!

Location

Timezone: Europe/Stockholm

Contact

Entries

  • Men 0 SEK
    This category is used at Swedish Submission wrestling league
  • Women 0 SEK
    This category is used at Swedish Submission wrestling league