일반 신청
01 Aug - 01 Oct 00:00
늦은 산청
Deadline 31 Oct 23:59

정보

Ju-Jitsu prvenstvo Hrvatske

Ju-Jitsu prvenstvo Hrvatske održat će za sve uzrasne i težinske kategorije u sportskim disciplinama FIGHTING i JIU-JITSU (NE-WAZA/BJJ).

PROPOZICIJE JU-JITSU PRVENSTVA HRVATSKE

- naziv natjecanja: Ju-Jitsu prvenstvo Hrvatske

- naziv organizatora: Hrvatski Ju-Jitsu savez

- broj borilišta: 3 ili 4 borilišta, ovisno o broju prijavljenih natjecatelja.

- semafori i informatička oprema: TV ekrani, laptopi, smoothcomp sustav online

- mjesto, vrijeme i trajanje natjecanja: Šetalište Franje Tuđmana 1, 42000, Varaždin, 3.11.2018., početak u 12h (NAPOMENA: U slučaju većeg broja prijavljenih sportaša, natjecanje se može produžiti na dva dana)

- način prijave: prijava online Ovdje>>

- uvjet za prijavu i sudjelovanje sportaša na Ju-Jitsu prvenstvu Hrvatske su sljedeći:

- Klub za koji sportaš nastupa mora biti član Hrvatskog Ju-Jitsu saveza te imati uredno podmirene sve obveze prema Savezu

- sportaš mora imati važeću registraciju u Hrvatskom Ju-Jitsu savezu

- sportaš mora imati važeću liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti - ne starijom od 6 mjeseci.

- adresa dvorane za natjecanje, odnosno adresu mjesta vaganja natjecatelja: Šetalište Franje Tuđmana 1, 42000, Varaždin

- način, mjesto i vrijeme vaganja natjecatelja: 10:00 do 11:00. Vaganje bez kimona.

- način provjere zdravstvenog stanja natjecatelja: važeća liječnička potvrda (klubovi odgovaraju da njihovi registrirani sportaši imaju valjanje potvrde)

- sportske grane odnosno discipline: Fighting i Jiu-Jitsu (Ne-Waza ili BJJ)

- pravila po kojima će se natjecanje održati: Pravila po kojem će se natjecanje održati su važeća pravila Međunarodne Ju-Jitsu federacije JJIF: Detalji>>

- svaki klub koji sudjeluje na Prvenstvu će biti u obvezi, ovisno o broju prijavljenih natjecatelja, dati određeni broj sudaca po klubu - DETALJI USKORO. 

- težinske i uzrasne kategorije: Težinske i uzrasne kategorije će biti sukladno važećim kategorijama JJIF-a opisanih ovdje: Detalji>> .

- materijalne i ostale financijske uvjete: Kotizacija za seniore i U21 je 120 kn, a za mlađe uzraste (U18 i mlađi) m/ž je 80 kn. Uplaćuje se isključivo na žiro račun Hrvatskog Ju-Jitsu saveza do 31. listopada 2018. IBAN: HR4024020061100744832 s naznakom ''Kotizacija PH2018''. Uplata gotovinom na sam dan natjecanja neće biti moguća. Eventualan višak uplaćenih kotizacija zbog nedolaska pojedinih natjecatelja bit će vraćena na račun uplatitelja. Prilikom dodjele odličja pobjednici na postolju moraju biti u bijelim kimonima i bez obuće.

- vrstu športskih i ostalih nagrada za pobjednike, odnosno sudionike natjecanja: Medalje za pojedinačne osvajače medalja (dva treća mjesta). Pehari za najbolje 3 kluba u ukupnom zbroju. Uspješnost klubova na natjecanju odrediti će se bodovanjem pojedinačnih plasmana I do III. mjesta u svim težinskim i uzrasnim skupinama.

위치

Gradska sportska dvorana Varaždin - Arena Varaždin (Mala dvorana) »
Šetalište Franje Tuđmana 1, 42000, Varaždin
Timezone: Europe/Zagreb

엔트릭

  • Men/Boys Fighting 120 EUR
  • Men/Boys Ne-Waza 120 EUR
  • Female/Girls Fighting 120 EUR
  • Female/Girls Ne-Waza 120 EUR